Alahai Sayang

budak hitam

selamat ulang tahun kelahiran abg malan !!

assalammualaikum....

untuk mazlan bin nordin iaitu abg saya yang berlainan bapa juga ibu...heee...pelik??nanti cerita yer...

dialah yang bagi semangat dekat exam besar STPM dulu..sebab dia juga..miss ain dah sampai sini..dan tak lama lagi nak mulakan kehidupan baru di sana..insyaallah...terima kasih bro..ingat dia cakap 'belajar rajin-rajin,jangan sebab abg adik tak masuk U'..lebih kurang macam tu lah...haha...tapi..now adik dah buktikan kan??alhamdulillah....

walaupon malan abg saye..tetap jugak lupa bufday dye..adoooyyy...macam mana boleyh lupe tak tawu lah..nak kene cubit nieyh..heee.....soorry sangat2 malan...

nak dijadikan cerita 23 july ari tue (bufday malan) ade call..*dapat mesej dari maxis lah sebab phone off time tu...haha...habeess haakkuuu...okey lepas tue..on phone tengok mcg..dan teros call malan balik...

tengah borak-borak..tiba-tiba aku menggedik tanya 'kenapa call semalam?'
malan : tak delah saje je..dah tak boley nak call adiik sekarang ni ke?
me:eah..takdelah..kenapa baru malam tadi nak call?sebelum nieyh?mesej or ape pon takdek..
malan:owh...takpelah..memang ........ bla...bla..bla...(dah x ingat)
me:addduhhh..sorry..sorry lupe...

lebih kurang macam tue lah perbualan kami...
n then teros buka fb tengok..masyaAllah arinieyh bufday abg malan...macam mana boleyh lupa nieyh..padahal sebelum nieyh dah ingat ari puasa malan keje then ari tue jugak jatuh bufday dia...wwwaaa..rasa nak nanges pon ade..lupe...lupe...*hentak kepala kat dinding..tipulah tue kan..haha....

ok lah...ok lah..buat malan !! happy belated bufday ye abg mookkk....nanti kasi hadiah..tu pon kalau jumpa..hahaha....sudah lama tak jumpa...semoga panjang umor dan dimurahkan rezki..ingat solat jangan tinggal..umor dah meningkat tue...amal ibadat pon kene tingkatkan juge..heeeee....eahhh...selamat berpuasa & raya ... heeeee... assalammualaikum...kensalam pak ngan ngan mak ngah..tetibe lak......

pssstttt...pssttttt...awak-awak..tuan blog kirim mmmuuuaaaaaahhhh dekat korang semua...weeeee ^^

2 ulasan:

fiqah hamed berkata...

Jemput join GA ini..Akan tamat sekiranya sudah cukup 150 peserta..Hadiah semua barangan pos..Serious tak rugi join.. (:
http://belogfiqahcheeky.blogspot.com/2012/07/exclusive-ramadhan-giveaway-by-kiera.html

Nasuha berkata...

selamat hari raya :)