Alahai Sayang

budak hitam

uitm part 1


xoxo...rindunye....malas nak update sebenarnya..tapi gigihkan jugak lah...sebab tanah jajahan kita dah bersawang-sawang..ihiiikkkkk

first sem done,alhamdulillah..now need privacy in home...yelah...3 month in kolej seroja,uitm shah alam...now i'm the house...hehehe...pelangi semenyih...hoho..miss my bedroom , that smell...rindu..rindu...

semester satu..pergghhh..banyak noooo dugaannyer...heheh...yelah tergagap-gagap lagi kan..
nak cari bilik kuliah kat mana,kafe dekat mana,bilik lecturer kat mana,toilet,senior,kawan-kawan,tempat beli  barang,library..eahhhh..macam-macam lah....
sometimes, nak nangis lah jugak kan (dah memamng nagis pon) ... tak tahu ape masuk situ...
errggghhhh...paling tak suke nyer orientasion week...errrgggghhhhh...
dari keik sampai sekarang memang tak suke betul dengan minggu orentasi tuh....tak tahu kenapa..
mybe sebab kene asak2 buat ni buat tue...tapi walaupon diasak tetap dapat kebaikannya jugak..tapi aku tetap tak suka..heheheeee

sebelum korang bosan..nah antara gambar sem 1 miss ain..enjoy!!



okeeeyyy...jumpa lagi..assalammualaikum...
xoxo.....



2 ulasan:

nor faezah alias berkata...

wow...seronoknye zaman campus..teringat zaman muda2 dlu..hihi...mcm best je ain nye class...heee..oopppsss...salam perkenalan..do follow me..
http://mrsupham.blogspot.com

Miss Ain ♥ berkata...

hehehe..seronok...seronok....heee.....thanks kak....insyaAllah sampai ke blog akak nnti