Alahai Sayang

budak hitam

Alhamdulillah....bisnes baru


Assalammualaikum readers sekalian...selamat hari raya !!
mood raya lagi ni..tapi raya dah tak sama macam dulu lagi...hmmmm...sedihhh akuuuu....bile umor dah meningkat naik ni semangat raya je tinggal...semangat nak jalan raya??hmmm..tolakkkkkk teppppiii masuk longkang....hahahahha

dibulan baik ni,aku nak minta support korang untuk bisnes yang baru bermula ni...Tifain beauty ..
Tifain beauty ni gabungan antara nama aku dan juga my bff mazatul latifah...hee...sedap kan nama dia??orang nye pon cantikk..mazatul latifah sila lah jemput ke page kami...

kami menyediakan perkhidmatan makeup dan juga photo makeup...dengan harga yang berpatutan...kami baru lagi..tak dek lah mahal sangat..cuma charge pengangkutan je yang lebih kalau yang jauh tu...harap tak de masalah lah...

aku bagi gambar customer jap ye :









sorry..photo makeup nye tak de aku masukkan lagi...ni cuma photo makeup pakai fon je...
jadi sesiapa yang berminat untuk tempahan sila booking dulu ye...terima kasih

contact number
latifah : 0139687241
ain      : 0145097644

3 ulasan:

Leeza Eelza berkata...

pandai mekap rupanya.. cantik hasilnya:)

Miss Ain ♥ berkata...

alahmak..lupa plak nak bagitawu readers..ain x dek bakat makeup...cuma ade sedikit bakal mengambil gambar......sbb ain belajar bachelor in photography in uitm je..x beljar makeupp..bff ain yang buat makeup
sorry kak eelza

tenku butang berkata...

done follow sini no. 507
sudilah kiranya follow me back yea..
he2.. salam kenal.. keep in touch yea..=)

http://tengkubutang@gmail.com/

dan my 2nd blog
http://kucenkucenbelog.blogspot.com/