Alahai Sayang

budak hitam

jom tambahkan follower :)


bismillah....

oiiitt...oittt.....hehe
miss ain join "segmen blogwalking dan follower diary farisha bulan jun"
hahahhaa.....konon-konon nyer miss ain nak cuba lah kan..mana lah tawu ade rezeki dapat follower dan kawan yang ramai...baru bersemangat nak berblog nieyh...

kalau korang nak join :
klik sini

selamat berkenalan yer..:)
muuuuuaaaaahhhhhh untuk korang yang baik hati.....^^

10 ulasan:

suzikha dinzi iruuzi berkata...

semoga berjaya :)

miss AIN berkata...

terima kaseh dear :)

DAIRI SEDETIK LEBIH berkata...

Terima kasih sebab sudi join segmen Farisha. Awak memang sporting! Farisha dah follow awak dan paling best, blog awak tersenarai dlm bloglist Farisha untuk bulan Jun nanti taw!! Tahniah! :) Have a nice day!

miss AIN berkata...

waahhhh...bertuahnyer...terima kasih farisha

lolipop_oreo berkata...

wah~bestnya..
p/s:done follow here

miss AIN berkata...

hehe...terima kasih..meh lah join sekali..

DAIRI FARISHA berkata...

Tak jemu-jemu melawat blog awk. Tahniah sekali lagi sebab awk tersenarai dlm 100 blogger hot segmen Blogwalking dan follower Diari Farisha Bulan Jun. Jom lihat jawatan awk --> http://diarisedetiklebihfarisha.blogspot.com/2012/05/senarai-100-blogger-hot-segmen-diari.html

miss AIN berkata...

waaahhhh...yekew??terima kasihhhh...

Saya Disini berkata...

salam perkenalan..done folw awak

ATIQAH berkata...

dari segmen sama :)