Alahai Sayang

budak hitam

segmen serius follow back

bismillah...
assalammualaikum dan hello...
tolongggg...tolllonggg...masa dah suntuk nieyh...tinggal berape jam jew lagi segmen nieyh dah nak tutup....wooooo.....cepat2 lah join sebelum terlambat....

segmen nieyh tak dek lah membebankan pon,cuma amik mase sikit jew..kata nak ramai kawan..apa salahnya join segmen nieyh kan...alah tak susah lah...guna jari n mata jew pon kan??hope dalam segmen nieyh boleyh lah tambah kawan lagi ... yang jauh boleyh kita dekat2 kan yang dekat boleyh kita rapatkan..hahaha....betol kan??

disini saya ingin mengumumkan yang miss ain dah tag sorang budak comel:
sakura aya

hope dia pon tak terlambat nak join segmen nieyh...pada sape2 yang nak join segmen nieyh korang klik jew banner tue taw...

jangan lupa tinggalkan link korang kat comment taw....n sudilah jadi follower miss ain..hehe...
buat penganjur segmen amercorner sudi2 lah bagi hadiah kat miss ain yer??
wahhh...ade hati bodek nieyh...dah lah join last minute...hehe

21 ulasan:

amercorner.blogspot.com berkata...

singgah sini dan follow:D thanks sudi join and selamat bersegment :D

miss AIN berkata...

hehe...wah...penganjur komen lah...heheh...thanks

9n0L4 berkata...

singgah dari segment yang sama. serious follow back. kindly write at my entry segment if u done refollow. i seriesly done follow here. 266. ;)

http://farizafairuz.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

MiSz AzUmI berkata...

umi dari sgmen yg sama..visit n follow here ..

http://mylove-norazumi.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

Nur Asmida Bt Karim berkata...

Salam eyda dtg dri segmen yg sama . Serius Follow Back :)
http://eyda-nur.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

miss AIN berkata...

terima kasih...akan berkunjung ke blog awk

miss AIN berkata...

done follow awk..thanks yer

miss AIN berkata...

done follow kamu..thanks yer

AlyNn NyzAa berkata...

dtg follow cni :)
follow & komen entry sy >>>
http://alynnnyzaa.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

aynora nur berkata...

done follow sini
follow me back ye

*NurSyahieraDahhari* berkata...

http://ieraassyiera.blogspot.com/2012/05/segment-serious-follow-back.html

done follow here. id follower : ieraassyiera.blogspot.com

follow back ya (if belum)
tengs follow (if dah follow)

:)

jom bace--> http://ieraassyiera.blogspot.com/2012/05/mega-segmen-kliklikefollow-siri-1.html

+join kalau sudi :)

miss AIN berkata...

thanks alynn .. salam perkenalan...

miss AIN berkata...

thanks yer...

miss AIN berkata...

thanks yer...

Sh Hily berkata...

Salam singgah n kenal dari segmen yg sama..serius sudah follow blog nie..follow me back..=)

http://ifahshhily.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

miss AIN berkata...

thanks yer....

ahmad zikron berkata...

singgah dari segment yang sama. serious follow back. done follow here.

http://ahmadzikron-zikron.blogspot.com/2012/05/segment-serious-follow-back.html
done follow, follow me back

miss AIN berkata...

terima kasih yer..salam perkenalan..i will follow back yeahhh....

@ deqla manjew berkata...

singgah sini dari segmen yg sama...serious follow awk..awk serious follow back? :)

http://norumara.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

amercorner.blogspot.com berkata...

kepada empunya blog. boleh tolong empunya blog kira jumlah comment dalam entry segment ni tak?

komen yang dikira adalah
Dari segment yang sama. Sudah follow blog ini. Sila follow balik. (sertakan link segment)
(Asalkan ada ayat "Dari segment yang sama", "Follow Blog ini" dan link segment
anda)
ataupun ada ayat follow blog ini.

Dah kira ? sila hantar dengan comment ke entry ini
http://amercorner.blogspot.com/2012/05/pemenang-top-referral-segment-serious.html

last menghantar adalah 5.june. Jika semua peserta sudah menghantar before 5.june. Maka saya akan umumkan peserta sporting dengan cepatnye.
:D saya sedang mencari peserta sporting ni :D

miss AIN berkata...

terima kasih...i will follow back...sorry terlambat yer....salam perkenalan..:)