Alahai Sayang

budak hitam

segmen lagi??bismillah....









assalammualaikum...bismillah...hehe..amek berkat sikit...asyik join segmen jew?? lah...biase lah tue..sape tak nak hadiah free kan?? haha...lagipon bowsan dok umah so,nie time ade mase nieyh ape lagi nak ditunggu..terjah jew blog yang ade segment terusss lah join sebelum terlambat...haha..hadiah dia pon best...



wwooooooowww....dapat buat belanja nieyh....rm 50 tuuueeeee...
mudah-mudahan ..:)


llomo weyyyhhhh....bende nieyh aku idam-idamkan selama nieyh..dah lah comey..muat
letak dalam handbag..xpayah bawak si merah i tue lagi...haha...lomo..owhhh lomo..jadiklah hak milik aku dalam segmen nieyh...plezzzzzz......

amacam hadiah dia??nak??jom lah join sekali
klik jew banner kat atas tue..banyak lagi hadiah taw..saguhati pon ade...

waaaaaaahhhhhhh....jommm lah jooooooiiinnnnnnnn...hehe....bukan susah nak kene follow2,like nieyh...senang jew......nak tahu lebih lanjut klik bawah yer??

http://amercorner.blogspot.com/

selamat bersegment...wahhhhh...waaahhh....
miss ain tag budak comel 3 orang..hope korang pon sudi join nieyh yer??sporting lah sikit..
1.nurulasyikin
2.myrah aswa
3.seha

4 ulasan:

amercorner.blogspot.com berkata...

singgah disini.. orang yang ditag salam kenal. jum lah join sekali :D ... amer jarang nak buat gievaway ni hoho..


jum terjah peserta lain di senarai ini..
http://amercorner.blogspot.com/2012/05/senarai-peserta-amercorner-giveaway.html

terima kasih sekali lagi sudi join :D

hawa berkata...

salam :)) saya datang singgah sini :p
dari segmen yang sama :^^


http://akubencihitam.blogspot.com/2012/05/ga-amercorner-free-domain-and-aquapic.html

miss AIN berkata...

hehehe....okeyh...nanti miss ain join..:)
sama-sama..

miss AIN berkata...

thanks sudi singgah sinieyh