Alahai Sayang

budak hitam

selamat hari mama !!!!!!

assalammualaikum...tak jawab dose..baik jawap cepat..
hehe..tak delah guraw jerkkkk........

sempena hari ibu nieyh,miss ain nak wish untuk mama miss ain Musilah Binti Othman...
mama...selamat hari mama...hehe...moga mama aman di sana...andai dapat undur balik mase adik nak sangat hug mama kuat-kuat..sangat kuat...tapi Allah lebih sayangkan mama kan??DIA ambil mama cepat sangat...sampai tak sempat adik nak say i love u kat mama kan??tapi tak pe...doa adik takkan putus untuk mama ngan abah...

mama...adik sayang mama sangat2...abah jugak..adik love abah...al-fatihah..

tak lupe juge buat mak cik Zaiton Othman..yang sudi jage miss ain...may Allah bless u...tiada apa yang dapat dibalas selain kata-kata terima kasih dan doa untuk mak cik...


al--fatihah untuk mama,abah dan atuk....

pesanan miss ain:

jangan abaikan tanggungjawab kowang semua kat mama/ibu/mak/umi dan name lain unuk ibu taw...korang untung..sebab ape untung ?? dorang still ade dengan kowang kan??
jangan abaikan dorang...hug and selalu cakap yg awak-awak semua sayang dia..buat hari-hari pon tak pe,tak rugi pon...kalau dia dah tak de dah x dapat buat semua tue lagi...take care mama korang taw...
hargai dorang....


4 ulasan:

myrah aswa berkata...

linked!

Sharon berkata...

Happy Mama day. Harap2 mak Ain berada di sisi roh orang soleh.

miss AIN berkata...

:(

miss AIN berkata...

thanks sharon