Alahai Sayang

budak hitam

1st GIGEAWAY by Cik Misi Nadia


salam...
bismillahirrahmanirrahim...mudah-mudahan kali nieyh rezeki miss ain lah..doakan yer??
amin...sape tak nak dapat hadiah kan?hehe...suke-suke...

kalau misi nadia bace nieyh hope sejuk lah ati dia untuk kasi adiah kat miss ain..haha
malu...malu....okeyh....

dua komen positif tentang kerjaya nurse

1.sentiasa dilindungi Tuhan sebab mereka nieyh antara manusia yg tidak terhitung nilainya..
2.pembantu doktor ... kalau tak dek misi sape nak rawat pesaki-pesakit kan..lagipon dorang nieyh boleyh dikatakan penghibur pesakit...weeeeee...kan??kan??

miss ain tag blogger comel & baik hati:

1.melody from my soul
2.cik iman nasuha
3.nooridayu


wish me luck dear.......

sapa-sapa yang nak join tue klik link bawah nieyh yer...
hadiah best kowtttt...nak??klik aje...
penganjur:cik MISI nadia

14 ulasan:

ain vanilla berkata...

good luck ^^ dari segmen yang sama

http://aenvanilla.blogspot.com/2012/05/1st-giveaway-by-cik-misi-nadia.html

miss AIN berkata...

wah...untuk awk jugak gud luckk yer....:)

Mishter Izwän berkata...

good luck

miss AIN berkata...

terima kasih mishter izwan

ain vanilla berkata...

hehehe . ^^ thanks kayuu

cik MISI Nadia :) berkata...

tnx join dear :)

miss AIN berkata...

heheh
...:)

miss AIN berkata...

welcome cik MISI Nadia...hehee....

farah.fauzi berkata...

dr GA yg same..good luck sis

Si Matatajam berkata...

Gud luck ^_^

AkmaFaizal berkata...

Good Luck... Jemput join ga ni sama http://www.akmarwati.com/2012/05/ga-dari-akmarwaticom.html

miss AIN berkata...

thanks...gud luck untuk kamu juge..:)

miss AIN berkata...

thanks..:)

miss AIN berkata...

terima kasih...akan ke sana.wwwweeeeee