Alahai Sayang

budak hitam

peneman tidor ... wee....


assalammualaikumm....tak jawap dose taw...hehe..acah jew..new entry kali nieyh nak cerite pasal peneman tidor yang baru...haha..sangat seronok kot....

nak tahu ape yang seronok sangat??haha...last two week kot law tak silap...ade seorang teman lame singgah rumah semata2 anta present....waaahhh...sangat terharu lah awak....sanggup datang dari melaka...jumpa semata2 nak bagi si penaman tidor tue jew....sayang awak lah kawan....cam kawan special jew..ahaaakkkssss....

tak dia bukan orang melaka...sebenarnye dia orang pahang kot..haha..bercuti ke segamat n melaka...lepas tue ade kesempatan dia curi mase sikit untuk saye....wahhh...ayat....hehe.....

nak tengok ke si peneman tidor tue??jap yer.....
okkkk...taaaaadaaaaaaaa.....

bukan keduanya sekali...yang strawbery tue kawan bagi...sorry u...ilang daun dye satu..ahaaakkkss ganas sikit tdow...oooopsss kenape 5 biji yer?tertanyer2...mungkin awak sorang jew yang tahu kot..
yang ulat tue i punyer sendiri...beli dekat cameron jugak...hehe....
miss ain jew kew dapat bantal nieyh??kite bukan special sangat pon..
sebenarnya dia tue baik sangat selalu ingat kawan,i jew x ingat die,hehe...so bukan saye jew lah dapat...kawan dia yang lain pon dapat jugak....hehe...jeles?? alah...xdek hal lah....kawan dia kawan miss ain jugak...so....same2 dapat kan ?? kawan biar beribu bak kate owg dodolu kan....so...xdek masalah pon...

anyway...thanks ye you...ade jugak orang ingat kat kite...
*eahhh...hadiah bufday laen taw... tak malu betol pompuan nieyh....kan??

untuk korang yang nak beli bantak shomel2 nieyh kalau singgah kat cameron beli lah...kasi i satu taw...haha....kat sane banyak betol....lembut2 plak tue..syokk jew pelok..sampai x sedar air lioooqqq meleleh samapai ke bantak shomel tue..hehe

*awak...awakkk....tuan blog nieyh kirim mmmuuuuaaahhhh untuk korang.....

assalammualaikum..gerak dulu..nak makan cendol..weeee....jumpa lagi...

3 ulasan:

DAIRI FARISHA berkata...

peneman tido yg comel dan empuk! hihi~ beznyer!

Saya Disini berkata...

comeinye

Nabila Aziz berkata...

huhu..sama macam sy ada bantal busuk ^^