Alahai Sayang

budak hitam

semangat kowt...

assalammualaikum kawan2..haha...ce korang bace tajuk entry nieyh .. " semangat kowt "
???? weeeee..... miss ain dah giler kowt..dalam seminggu nieyh asyik dengar lagu raye jew...siap letak dalam blog lagi...haha..korang layan lah yer...pose pon dok lagi,nok raye plok aok nieyh ye??

excited sangat lah nak raye..tak tahu kenape...tak sabar nak puase... (buang tebiat kot) eeeaaahhh...shhhhhhh...mane ade... haha... bukannya apa time puase nieyh banyak bende nak buat..tue yang semangat..kalau ade rezeki nak berniage ... bukan sekarang dah berniage ker?? memang sekarang dah berniage..tapi setakat hari ahad jew..tue pon dekat pasar malam..kire ok lah tue kan..baru belajar selok belok perniagaan nieyh...mane lah tawu dapat duit poket nak raya nanti kan...

raye..raye...raye....opppssss...puase bile eik??aduhhh...lambatnyer....baju raya x beli lagi nieyh..kasut pon x beli lgi...selendang...manik2 nak letak kat baju..adoilah....

hahahaha...weeeeeeeeeee....sabar2...
ok lah..saje je nak gtaw korang i sekarang semngat nak berpuase,bertaraawih dan berayye...korang macam mane???

assalammualaikum..

psstttt..pppsssstttt.... tuan blog nieyh kirim "mmmuuuuaaaahhh" kat korang...daaaaa....

1 ulasan:

aNGah mAchE berkata...

waaaa tak sabar bebenor hihi ! kitaa sama :D