Alahai Sayang

budak hitam

suke ... suke.. Maria Elena reply !!!




assalammualaikum warga-warga blog sekalian....
korang..korang...siapa Maria Elena ?? mesti korang kenal kan?? hehe..... first sekali...memang suke layan video giler-giler kak maria nieyh dan suke layan blog dia ..sangat best kot...korang pon mesti rase kan??

actually..ade hari tue miss ain anta sesuatu kat facebook page dia... kire macam wish luck n say yang i suke layan blog dia lah...mule-mule hantar tue rase macam sedih jugak lah...dia tak bagi respons apa-apa pon..like pon tak..reply balik pon tak..."kak maria nieyh memang sombong lah" dalam hati..haha......


aleh-aleh..korang nak tawu ape jadik???jeng..jeng..jeng....
tadaaaa.....mesti korang rase cam.."eleh...setakat maria elena reply tue pon nak kecoh"..mesti korang cakap cam tue kan??baik ngaku cepat....hehe...

biarlah ape orang nak cakap pon...yang penting aku happy...haha....ternyata kak Maria Elena Zarul TIDAK SOMBONG okeyhhh....tengokkk...bukti die...haaaaa.....die reply kan...cuma lambat sikit jew.....

Kak Maria !!! luvvv u laaaaa.... caaayyyaaaa lah siap bagi love kat iteeewwww taw..jangan jeles..hehe.....

eahh...eah...sape nadirah sujangai tue??hehe...dia pon terselit kat situ....hehe..actually dia kawan sekolah dulu..peminat kak maria juga..hahah.....

apepon...terima kasih kak maria.... kawen nanti jangan lupe jempot...hehe...suke...suke....

hope : dapat bergambar dengan kak maria....!!!waaaa...bile...bile????

**ppssstttt...pssstttt....tuan blog nieyh kirim mmmuuaaahhhh untuk korang yang sudi bace entry nieyh...assalammulaikum ^_^

3 ulasan:

arnissa berkata...

wahhh.. best nyerr... :)

Fazi Isma berkata...

wah!!! Maria Elina tu...

biskut chipmore berkata...

orangnnya cantik & tak sombong