Alahai Sayang

budak hitam

Alhamdulillah..^_^

assalammualaikum....selamat hari jumaat semua....ha,bagi korang-korang yang dapat result upu hari nieyh terima dengan hati terbuka okeyh...kalau dapat alhamdulillah..kalau tak dapat..hmm..takpelah..mybe bukan sekarang...kan??rayuan still ade..jangan putus asa...

Alhamdulillah..dulu time spm beria-ia sangat nak masuk U .. aleh-aleh..tak dapat..rayuan pon tak dapat..apatah politeknik..semua tak dapat...hmmm....bila amek form 6 ramai jugak kawan-kawan,family yang ketawa dan macam tak suka jew..ayat dorang 'haha..pakai baju sekolah lagi' 'susah amek form 6,kenapa x masuk kolej jer'..macam-macam lagi lah...tapi mak cik n uncle support 100% amek form6 ..sebab dorang dulu pon f6..dapat rezeki juga sambung degree dekat u..Alhamdulillah...

miss ain ikot jejak mereka..walaupon tak seberapa sangat pointer nyer...dapat rezeki juga masuk u...hehe....mayb course yang miss ain amek tak susah sangat kot..tak tawu lah..myb x ramai yg amek kot...apepon..Alhamdulillah..syukor...penantian satu penyeksaan wwwoooooooo......akhirnya dapat uitm...hehe

7 ulasan:

Natasha berkata...

smue bgantung pd rezeki.. :)

AINI CHE DIN berkata...

tahniah dik..belajar rajin2 tau..

Hana Wonnie berkata...

yeay! geng UiTM! :D

Awak ambik course apa? Selamat berkenalan. :)

Mimieesyeerro berkata...

alhamdulillah. btw, uitm mane?? :)

miss AIN berkata...

uitm shah alam...heee...

Mimieesyeerro berkata...

ehh, sama lah. awak kos ape ?? ambek degree ehh?? kalau degree, saya pn :))

Mimieesyeerro berkata...

a'ah. shah alam jugak . mie ambek degree p.prniagaan(insurans) .untunglah ain dapat kos tu . mie suke sgd bidang ain tu. tapy parents tak bagi :')