Alahai Sayang

budak hitam

ramadhan & award...

assalammualaikum...tak jawab dosa..kalau jawab dapat pahala...heeeeee.....eaahhh..eaaahhh...sorry lah beloggg kita dah bersawang...maklumlah....bulan puasa ni banyak sikit keje nak buat...berniaga..buat apam..kemas rumah (kemas lah sangat)...heee....

berniaga apa??sshhhhhttttt...jangan bagi tau orang lain taw...miss ain bagi tawu kat korang jew...ahaaaakkksss....kite berniaga nasi kukus ayam kampung berempah + cendawan goreng + apam 3d...sedaaappp...tak caya try lah..meh datang pelangi semenyih...depan tesco bazar nyer...beli jangan tak beli..sapa lagi nak tolong kalau tak korang kan?nak kumpul duit nak sambung belajar nieyh...heeeeee....

eaaahhh...lupa...dikesempatan yang ada ni miss ain nak ucapkan selamat berpuasa buat umat islam di muka bumi ini dan yang mengenali miss ain,yang baca blog ni dan semua orang lah..heee...selamat berpuasa wwwwoooooo.....haha...agak terlambat nak wish nieyh....

eahhh..yang award tue apa plak??jengg..jeng jeng....tiba-tiba rasa bertuah puleeeekkk bila dapat tahu kita menang award...sebab apa??kita jadi follower seorang blogger nieyhh >>> anzulna ..
terima kasih yer..dapat award taw...jangan jelez uuuooolllssss....heeee

assalammualaikum......selamat berbuka puasa !!! jumpa di bazar ramadhan....^_^

pssstttt...psssttttt....tuan blog nieyh kirim mmmmmuuaaaaahhhhh utk korang...

1 ulasan:

nadia farhana berkata...

selamat menunaikan ibadah puasa jugak buat miss ain :)