Alahai Sayang

budak hitam

bermula episode baru ^_^




Assalammualaikum...hai..wo hen hao?ihhhhiiiikkk

bulan nie bermula semester baru untuk budak part 3 macam ain ni ... heee.. baru part 3?
haah lah..baru part 3...lambat lagi...grad insyaAllah 2015...amin..amin....

bulan nie sebenarnya banyak bende yang berlaku secara kelam kabut..contohnya nak daftar kos errgghhh memang lah kan...berteraboqqqqq bak kata watip housemate ain...heee...dengan minor lagi...mula-mula nak hamek lah printing..then tak boleh pulak...macam-macam masalh..so decide nak ambil minor liberal...alahaaaiii..redha jelah kan...susah sebenarnya..tapi bak kata org tua-tua selagi kita usaha pasti ada jalan untuk jadikan benda tu senang...kan?betoll tak uooollsss?

ok,itu cerita tentang registeration..sekarang rumah sewa...masalah jugak..haiishhh...sebenarnya diri sendiri yang cari masalah..tapi masalah ni dah settle...sekarang dah bahagia dan tenang sikit ... tapi sewa bulanan macam biasa lah kan..duit ptptn bukan cukop pon...sewa bulanan,perbelanjaan makan,tambang bas,buku,barang-barang keperluan lagi...hmmmm...mana nak cari duit poket sendiri ni...

ok,done...selamat menempuh hidop sebagai seorang pelajar universiti kembali ain!

*menunggu cuti raya haji ni..heee

kiss sikit kat korang...mmmmuaaahhhh...

1 ulasan:

Nur Hazwani berkata...

selamat kembali ke universiti ain ;)