Alahai Sayang

budak hitam

Cari duit

  Assalammualaikum...

hai korang...sekarang semua benda nak guna duit kan?event masuk toilet sekarang pon dah kena bayar 50 sen...tuuu diaaaaa..50 sen bakk hanggg..tak ke banyak tuu..nak kencingg kena bayar lima posenggg...aduhhh lahhh....nak beli baju,seluar,tudung,shawl lagi..dah berapa?dengan status student ni kan,memang ceq tak mampu lah...buku dah berapa,assignment lagi,print bagai tuhhh..tak kira plak berapa?makan minum tambang lagi??haaahhh?duittt pt??owhhhh..awal-awal lag dah habis..hahahah

dok pusing-pusing kononnya nak cari part time lah kan..nak kerja tesco,macam penat je..nak keja kedai mamak??basuhh pinggang??lagiii lahhh tak kan...haha..nampak tak memilih kat situ..nak duit kerja malas...habis cam mana...

okey..sekarang dah nak masuk sebulan dah aku buat dropship ni..best giler kot..income buat masa ni okey lah...alhamdulillah..lepas lah nak topap makan tu...hahaha..biasa lah kan..mula-mula..

macam-macam aku buat taw..bukan senang nak senang ni nak-nak aku ni student lagi..masa tak menentu bak kata kau..macam rettisss sikit ... antara kerja yang aku buat

  • dropship baju baby
  • dropship cadar
  • dropship baju perempuan
  • dropship barang kecantikan
  • dropship resepi ibunda (makanan)
  • dropship walid assunnah (paling top)
  • dropship tudung
antara banyak-banyak tu yang banyak sambutan adalah baju kanak-kanak,resepi ibunda dan yang paling best adalah walid assunnah...alhamdulillah..alhamdulillah..itu je yang aku mampu cakap..cuma iklan,upload gambar..itu je..senang..tapi bukan dengan cara macam ni korang akan teros dapat duit kedebbuukkk banyak terus..dia berperingkat lah...duit takkan datang tanpa usaha kita kan...

sedikit sebanyak duit-duit ni aku boleh lah simpan nak kawin,beli kereta,belanja adik-adik
hahahaha...sikit-sikit lama-lama jadi bukit lah kan??aminn...

*Allah pasti dengar rintihan hambanya..insyaAllah berkat usaha Allah pasti bantu..aminnn

bagi sesapa yang nak buat part time macam ain,boleh pm/whatsapp ain okey?
0145097644

sekiann berita cari duit dari saya...


3 ulasan:

Leeza Eelza berkata...

Bagus nya dah ada bisnes.. sikit2 lama2 jadi bukit tau.. good luck:)

Irfan Iraz berkata...

Salam. Blogwalking sini :) Done follow ^^

http://belogbudakmuslim.blogspot.com/

Fariha Abdullah berkata...

Assalamualaikum .selamat pagi…hari jumaat yang penuh barakah…
Jemput baca post saya yeaahhh…

1. http://farihaabdul.blogspot.com/2013/10/biovelocity-sleep-mate-selimut-cahaya.html
2. http://farihaabdul.blogspot.com/2013/07/testimonibiovelocity-sleep-mate.html
3. http://farihaabdul.blogspot.com/2013/07/suntik-untuk-cantik.html
4. http://farihaabdul.blogspot.com/2013/06/top-leaders-circle.html
5. http://farihaabdul.blogspot.com/2013/11/kutu-biovelocity-sleep-mate.html

btw,jom join segmen salam kenal dari saya di sini yaaa

http://farihaabdul.blogspot.com/2013/11/segmen-salam-perkenalan.html


semoga Allah dapat membalas jasa2 anda semua….terima kasihh :)

pstt:if nk join cari duit ngan sy jomsss :)