Alahai Sayang

budak hitam

Life Student

Assalammualaikum...


fuuuhhhh...fuuuhhh..selak-selak sikit sawang-sawang yang ade jap...
lama dah tak update ni..busy sangat lah awak-awak....kerja lagi,study,assignment yang berlambak,haiyaaaaaa....dah nak habis semester baru nak hupdate kan??terok betol...tak pe tak pe..
kita janji kita update selalu eah..konon  
kikikiki..okey nak cerita apa ye?banyak sebernarnya yang berlaku dalam semester ni..banyak..
kawan-kawan,rumah,family takyahnaktawusangat, boyprennn eah,malulah. macam lah ade boyfren awak tuh ain..hahaha..ecewahhhh..
yang lama tu biar lah menjadi kenangan..ehemm..ehemmm..apa ni..korang tak payah tawu lah kan..dah jodoh nanti ceq habaq kat hampa naaaa..jangan risau..terus upload gambaq nikah nanti..gatal,belajartakhabis,gatalnakkahwin,matikalauabitawuni..*laaariiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

itu jelah..malas nak cerita pepanjang...heheheehe...

buka buku baru,simpan yang lama dalam diari..ada jodoh pasti bertemu kembali..insyaAllah..Allah dah rancang yang terbaik untuk kita kan...

jangan lupa solat untuk yang muslim ok??

gudnight,sweet dream sweet heart..ececeeehhhh...
mmmmuuuahhhhh untuk korang...

2 ulasan:

anajingga berkata...

kita tahu kenapa nama blog Haqitarunnia..sebab eja terbalikkan nama ain tu..hehe

Miss Ain ♥ berkata...

heeee... btol lah tuuuhhhhhhh..pandai